KONGREDE BÜYÜK KAPIŞMA!

AK Parti'nin 5. Olağan Genel Kongresi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın kapışmasına sahne oldu. Bakan Eroğlu, Isparta'ya yapılan yatırımlar ile kendi bakanlığının birinci sırada olduğunu vurgularken, sözü alan Bakan Elvan ise 2015 yılında yapacağımız yatırımlardan sonra Bakan Eroğlu'ndan birinciliği alacağız dedi.

11 Ocak 2015 Pazar 21:24

AK Parti'nin 5. Olağan Genel Kongresi'nde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendi bakanlığının yaptığı yatırımları ve hizmetleri anlattıktan sonra Isparta'da yine kendi bakanlığının yatırım noktasında ilk sırada geldiğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe Kongresine katılan Bakan Eroğlu Milletvekili Recep Özel tarafından barajlar kralı ilan edilmişti. Bakan Eroğlu yine bugün konuşmasında kendi bakanlığının tüm bakanlıklardan arasında hizmet noktasında birinci olduğunu dile getirdi. 

Bakan Eroğlu'dan sonra konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ise 2015 yılında yapacağımız hizmetler ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan birincilik sırasını kapacağız dedi. Salonda büyük alkış alan bu konuşmaların ardından Bakan Elvan, bizim rakibimiz yine kendimizdir. Görüyorsunuz kendi bakanlıklarımızla yarış halindeyiz" dedi

DİĞER HABERLER