KONGREYE ÇOK SAYIDA BAKAN GELİYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Fransız hükümetinin davetineüzerine yarın Paris'te yapılacak olan terörü telin ve Fransız halkıyladayanışma yürüyüşüne katılacağı belirtildi. Yarın Isparta'ya gelecek olan Başbakan'ın programı iptal edildi. Başbanlık korumaları ise Isparta'dan ayrıldı.

10 Ocak 2015 Cumartesi 17:12

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başbakan AhmetDavutoğlu'nun kongreye katılamayacağını ancak çok sayıda bakanın kongreyegeleceğini söyledi.

Başkan Zabun; "Sayın Genel başkanımız, BaşbakanımızProf . Dr . Ahmet Davutoğlu tüm Isparta’ lı hemşehrilerimize en derin sevgi,saygıve selamlarını iletmişlerdir. Fransa’da Pazar günü gerçekleşecek olan vespontane gelişen terörü Tel’in yürüyüşüne ülke olarak katılımın, Uluslararasıönemli bir mesaj niteliğinde olduğu bu sebeple gerçekleştireceğimiz 5. OlağanIsparta il kongremize katılamadığını bundan dolayı da son derece müteessirolduğunu ve en kısa sürede Isparta’ya geleceğini belirtmişlerdir.

Biz kongremizi sayın bakanlarımızın TBMM  Başkan Vekilimiz ve Genel BaşkanYardımcılarımız ve tüm hemşehrilerimizin katılımı ile coşku içerisinde aynıprogram çerçevesinde gerçekleştireceğiz.

Tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, en derin saygı vesevgilerimizi sunuyoruz.

DİĞER HABERLER