İŞLETMELERE MESLEKİ EĞİTİM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Orman Endüstri Mühendisliği İşletmede Mesleki Eğitim Ziyaretleri Gerçekleştirildi

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:51

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında İşletmede Mesleki Eğitim (İME) uygulamalarını yaptığı fabrikalara sorumlu öğretim elemanları Prof. Dr. İlhami Emrah DÖNMEZ ve Doç. Dr. Tuğba YILMAZ AYDIN tarafından Nisan ayı içinde farklı tarihlerde ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

Essel Selüloz San. Tic. A.Ş. Osmaniye Toprakkale Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesisinde Fabrika Müdürü Sayın Deniz Kılınç, Kalite Mühendisi Sayın Fulya Nur Kaya, Kalite Birimi Yetkilisi Sayın Hakan Yaylamaz ve Vardiya Amiri Sayın Numan Göksu ile görüşülmüştür. 

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde bulunan AGT Ağaç San. Tic. A.Ş.’nde görevli Kalite Yöneticisi Sayın Ezgi Batu, Melamin Pres Hattı Vardiya Amiri Sayın Ömür Öncel, Üretim Mühendisi Sayın Gökhan Aslan, MDF Hattı Üretim Mühendisi Sayın Emre Pala ve Kalite Mühendisi Sayın Gamze Coşkun ile görüşülerek öğrencilerimizin durumu ve İME sürecinin işleyişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Bursa İnegöl’de bulunan Saloni Mobilya ziyaret edilerek Planlama Sorumlusu Sayın Hilal Bayraktar,  Makine Mühendisi Sayın S. Buğra Gevri, Endüstri Mühendisi Sayın Zeynep Özbek Kara ile görüşülmüştür. İnegöl’de bulunan bir diğer işletme olan Weltew Home’daki öğrencimiz için üretim Mühendisi Sayın Göksel Arsel ile öğrencimizin durumu değerlendirilmiştir.

Bu ziyaretler sonrasında öğrencilerimizin sahip olduğu teorik ve uygulama bilgilerini, fabrika ortamında ve İşletmede Mesleki Eğitim kapsamında elde ettiği pratik uygulamalarla mesleki kazanımları değerlendirilmiştir.

İME uygulamalarında kıymetli tecrübelerini öğrencilerimize aktararak öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini destekleyen Essel Selüloz San. Tic. A.Ş., AGT Ağaç San. Tic. A.Ş., Saloni Mobilya ve Weltew Home fabrikalarının değerli yönetimi ve personeline teşekkürlerimizi sunarız.

 

DİĞER HABERLER