KULE 246 TEMELİ DUALARLA ATILDI

KULE 246 TEMELİ DUALARLA ATILDI

23 Ağustos 2017 Çarşamba 17:27

Yap-Sat sektörünün başarılı firmalarından Yalçın Baysan Grup, Akdeniz Bölgesi'nin en büyük inşaat projesine Isparta'da başladı. Uzun yıllardır üzerinde çalışılan 7 blko, 731 daire ve 10 dükkandan oluşan Kule246'nın temeli dün dualarla atıldı. Temel atma töreninde deve kurban edildi.

                Çevre Yolu üzerinde Migros Kavşağı'na yakın bir bölgede yapılacak Kule246 için düzenlenen temel atma törenine çok sayıda davetli ile hak sahipleri katıldı. Mekke Kur'an Kursu'nun bağlı bulunduğu Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Ertunç'un dua etmesinden sonra deve kesildi ve temel atıldı.

                Yalçın Baysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, Kule246 için  yıllardır azimle, sabırla beklediklerinin altını çizdi. Baysan, "Kule246'nın inşaatına başlamayı Allah bize nasip ettik. Şükürler olsun. Burada kurban olarak deve kesiyoruz. Bunun büyük bir anlamı var. Çünkü Kule246 için sabırla, sabahatkar olarak bekledik. Cenabı Allah bugünleri gösterdi. Hayırlısı ile başladık, Allah hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin. Kule246 Isparta'nın medarı iftiharı olacaktır, Ispartamıza büyük katkı sağlayacaktır. Ispartamızın kalitesini daha da artıracaktır. Kule 246'dan sonra inşaat projeleri farkli bir boyut kazanacaktır. Sabırla, azimle bekledik ve Kule246'nın temelini attık. Dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

                2016 Kurumlar Vergisi Rekortmenleri arasında yer almayı başaran İşadamı Yalçın Baysan, yapı sektörünün çok önemli  katma değer üreten bir sektör olduğunun altını çizdi. Baysan, şöyle devam etti:

                "Her yapılan iş, katma değer olarak ekonomimize dönmektedir. 400 kaleme ulaşan inşaat sektöründe üretimin daha 20 yıl boyunca sürmesi bekleniyor. Biz de böylesine güzel bir sektörün içerisindeyiz. Her yıl bu ülkede 1 milyon nüfus artıyor. Yaklaşık 20 yıl boyunca bu inşaat sektörü devam edecek. Analiz raporları ile kesin bilgi olarak sunulmuştur. Ve 7 milyon konut bu ülkede yıkılacak, tekrar yapılacaktır. Bu kaçınılmaz bir gerçektir. Allah'a ülkemizin, vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve yönetim birimlerimizin gücünü artırsın. Durmak yok, yola devam. İnşallah bütün insanlık alemine ve müslüman alemine hayırlara vesile olsun, rabbim utandırmasın."

DİĞER HABERLER