ISPARTA'DA EKİPLER ALKOLLÜ SÜRÜCÜLERİ AFFETMİYOR

Isparta'da ekipler alkollü sürücüleri affetmiyor

19 Mayıs 2024 Pazar 12:53

Isparta'da trafik ekipleri, alkollü sürücülere karşı sıkı denetimlerini sürdürüyor.

Hafta içi ve hafta sonu düzenli olarak yapılan uygulamalar, vatandaşların güvenliği için aralıksız devam ediyor ve halkın takdirini topluyor. Huzur kenti Isparta'da trafik ekipleri, alkollü sürücülerin yol açabileceği kazaları önlemek amacıyla sıkı önlemler alıyor. Alkollü araç kullanımı konusunda taviz vermeyen ekipler, şehir içinde caddelerde ara sokaklarda yoğun kontrollerle sürücüleri denetim altında tutuyor. Son yapılan denetimlerde, alkollü araç kullanan sürücülere ağır cezalar uygulanarak trafikten men edildiler.  Yetkililer, alkollü sürücülerin trafiğe çıkmasının ciddi riskler taşıdığını ve bu nedenle denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar, trafik ekiplerinin bu duyarlı ve titiz çalışmalarını memnuniyetle karşılıyor.  Halk, güvenli bir trafik ortamı sağlanması için yapılan bu tür denetimlerin devam etmesini istiyor ve ekiplerin özverili çalışmalarını takdir ediyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini sağlamak adına alkollü sürücülere karşı uygulamalarını sıklaştıracağını ve halkın huzurunu korumak için gece gündüz uygulamalara devam ediyor.

Isparta'da trafik ekiplerinin alkollü sürücülere karşı yürüttüğü sıkı denetimleri ve vatandaşların bu çalışmaları takdir ediyor.

DİĞER HABERLER