MAAŞINI ‘EVET’ KAMPANYASINDA HARCIYOR

Maaşını ‘evet’ kampanyasında harcıyor

03 Mart 2017 Cuma 16:34

Isparta Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çevik görevinden arta kalan zamanları köy köy, mahalle mahalle gezerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleriyle süslediği aracıyla referanduma ‘evet’ oyu kampanyası yaparak geçiriyor. 

 

2011 yılındaki referandumda sandıktan evet çıkması için çalışan ve bu yüzden adli soruşturma geçiren, 2014 yılı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim bütçesine beraberindeki bir grup öğretmenle birlikte sembolik maddi destekte bulunduğu için CHP’ye yakın sivil toplum örgütlerinin linç kampanyasını uğrayan ve 2016 yılında ikamet ettiği Yalvaç ilçesinden 30 kilometre uzaktaki Gelendost ilçesinde görevlendirilen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çevik, 2017 yılının 16 Nisan referandumunda da boş durmadı.



OTOMOBİLİNİ TÜRK BAYRAĞI VE ERDOĞAN’IN RESİMLERİYLE SÜSLEDİ

Hususi otomobilini Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleriyle süsleyen Müdür Çevik, ‘Daha güçlü bir Türkiye için referandumda evet’ sloganıyla hem ikamet ettiği Yalvaç hem de görev yaptığı Gelendost ilçelerinde gece gündüz demeden gördüğü her kişiye neden başkanlık sistemi gelmesini gerektiğini anlatıyor.



KENDİ İMKÂNLARIYLA EĞİTİMCİLERE KONFERANSLAR VERİYOR
Aynı zamanda Eğitim Bir-Sen, İlim Yayma Cemiyeti ve İHH gibi sivil toplum kuruluşlarında aktif görev yapan Çevik, kendi imkânlarıyla konferanslar da düzenleyerek özellikle eğitimcilere referandumun önemini vurgulayan bilgiler veriyor. Hafta içi mesaisinden sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar olan zamanı ve hafta sonu izin günlerinin tamamını referandum çalışmalarıyla geçiren Müdür Çevik, ‘Başka Türkiye yok. Bu ülke hepimizin. Sahip çıkmak zorundayız’ diyerek 16 Nisan gününe kadar aralıksız referandum kampanyası yürütecek.  

DİĞER HABERLER