MAHALLELERDE SORUN VAR AMA GÖREN YOK

Mahallelerde sorun var ama gören yok

29 Temmuz 2021 Perşembe 09:58

İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur, TBMM gündeminde Isparta'daki sorunları anlattı. Cesur, belediyeyi eleştirerek, bir çok mahallemizde sorunlar var ama gören yok dedi.

Milletvekili Cesur; Bunları yapacak istek, vizyon ve kültür lazım. Hepsi yerelden yapılabilecek detaylar ama nasıldır diye baktığımız zaman, bunlara gelene kadar, en temel sorunların bile çözülemediği bir Isparta var bugün; bu da sizin yönetim anlayışınızdan kaynaklı.

Bakın, Isparta’da belediyeden köylere hala ciddi bir imar ve altyapı sorunu var.  Süleyman Demirel Üniversite’sine vaat edilen Banliyö Treni ve Yaya Koridoru hala yapılmadı. Otogar bekliyor, Kent Ormanı ve Kent Meydanı yapılmadı. Çok değerli 29 Tarihi Evin Restorasyonu yapılmadı.  İki Yılda 2500 kişiye ev sözü tutulmadı. Bisiklet istasyonları yapılacaktı, bir tane ufak istasyon dışında hareket yok. Modernevler, Anadolu Işıkkent, Binevler, Hızırbey ve Halifesultan mahallalerinde yollar kötü; Vatan, Hızırbey, Işıkkent, Fatih ve Modernevler’de hala sosyal tesis yok.  Halifesultan, Vatan ve Anadolu mahallelerinde aile sağlık merkezi yok, Fatih Mahallesi’nde yeri uygunsuz.  Kentsel dönüşümde sıkıntı yaşayan mahalleler var.  Semt pazarı isteyen mahalleler var, gören yok" dedi.

DİĞER HABERLER