MOTOSİKLET MİNİBÜSE ÇARPTI

Motosiklet minibüse çarptı

16 Mayıs 2024 Perşembe 09:18

Çünür Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Çünür Mahallesi 275 cadde üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi.

Üniversite yerleşkesi istikametine ilerleyen ve arkasında yolcu bulunan motosiklet caddenin 276 cadde ile kesiştiği kavşağa geldiği esnada sola dönmeye çalışan minibüsü fark etmedi.

32 ADE 458 plakalı araç sola dönmeye hazırlanırken arkasından gelen motosiklet araca şoför kapısı tarafından çarparak devrildi. Kaza sonrası motosiklet arkasında oturan yolcu olayın şokuyla hemen ayağa kalkarken sürücüsü o kadar şanslı değildi.

Çevrede bulunan ve kaza anını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri geldi. İsmi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsüne olay yerinde yapılan tıbbi müdahalede sonra hastaneye götürüldü.

HEP ANYI YER, HEP AYNI SENARYO

Kazanın yaşandığı kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini hatırlatan mahalle sakinleri, üniversiteden kavşağa kadar geniş ve düz bir yolu bulan sürücülerin aşırı hız yaptığını 274 ve 275 caddeleri bağlayan kavşaklarda ise herhangi bir önlem alınmaması nedeniyle her gün kazalara tanıklık ettiklerini ileri sürdüler.

Defalarca başvuruda bulunduklarını ancak hız kesici kasis bile konulmadığını belirten semt sakinleri bir an evvel önlem alınmasını istediklerini belirttiler.

DİĞER HABERLER