MEMUR SEN ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

MEMUR SEN ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

22 Temmuz 2014 Salı 22:02

Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından iftar programıdüzenlendi. Memur-Sen'e bağlı sendika üyeleri Öğretmen evin de düzenleneniftar yemeği ile bir araya geldi. İftar yemeğine SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasanİbicioğlu, Müftü Emin Avcı, daire müdürleri ve çok sayıda sendika üyesikatıldı.

Memur Sen İl Temsilcisi Osman Ak çil, geleneksel halegetirdikleri iftar programlarının birlik ve beraberliğimizin pekişmesiaçısından çok önemli buluyoruz. Memur Sen Türkiye'nin en büyük ve yetkilisendikasıdır. Sendikacılıkta öncü olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Ak çilayrıca, Gazze' de yaşanan olaylara da kınadı.

Programda konuşma yapan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasanİbicioğlu ise, sevgi saygının artması için çok önemli bir organizasyondur.Ramazan'da birlik ve beraberliğin daha çok pekiştiğini belirten Rektörİbicioğlu, biliyorsunuz Gazze'de yaşanan hepimizi derinden yaralamıştır.İsrail zulmüne maruz kalıyorlar. İnsanlık ölüyor. Bir balinanın kurtulması içinAntartika'ya gemi gönderenler, bir sokak köpeği için sokaklara dökülenler buzulmü göremiyorlar. Bizim bugün Memur Sen'in yapıcı sendikacılık anlayışı gibikenetlenmemiz gerekiyor dedi. 

DİĞER HABERLER