BURADAN AYRILIYOR OLMANIN HÜZNÜ İÇERİSİNDEYİM

Buradan ayrılıyor olmanın hüznü içerisindeyim

04 Mayıs 2024 Cumartesi 16:50

Uluborlu Kaymakamlığı görevinde bulunan Ali KANTİLAV, 110.Dönem Kaymakam adaylarının Bakanlık Merkez stajını tamamlamak üzere görevinden ayrılarak ilçe halkıyla vedalaştı.

Kaymakam Ali Kantilav veda mesajı yayınlayarak, “Değerli Uluborlu’lu hemşehrilerim ve mesai arkadaşlarım; 22.08.2022 tarihinden bu yana sürdürmekte olduğum Uluborlu Kaymakam V. görevimi tamamlamış bulunmaktayım. 22 aya yakın bir süredir Uluborlu’muza görev yapmanın ve sizleri tanımanın mutluluğu ile buradan ayrılıyor olmanın da hüznü içerisindeyim.” Dedi.

Kaymakam Kantilav veda mesajının devamında ise, “Görev süremiz boyunca Uluborlu için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak tüm ilçemizin gelişimi, vatandaşımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için gayret ettik. Toplumda dezavantajlı görülen engellilerimize, yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize hususi önem vermeye çalıştık. Aziz Şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin hep yanlarında olarak hayır dualarını almaya çalıştık. Kapımız herkese açık vaziyette, insanımızın derdini hassasiyetle dinlemeye, keder ve mutluluklarını paylaşmaya, vatandaşımızın sorun ve ihtiyaçlarını imkan dahilinde gidermeye ehemmiyet verdik. Doğası ve tüm saklı güzellikleriyle Ülkemizin nadide ilçelerinden birisi olan, Uluborlu ilçemizde çalışıp hizmet etmekten büyük onur ve bahtiyarlık duydum. Bundan böyle de bu güzel ilçeyi sevgi ve özlemle anacağım. Bu vesile ile siz değerli Uluborlululara ve çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Gönüllerde hoş bir seda bırakabilmiş olmak ümidiyle, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Hoşça kalınız.” İfadelerinde bulundu.

 

 

DİĞER HABERLER