MHP İL BAŞKANI YALÇIN'DAN TEPKİ

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti mitingi ile yaptığı değerlendirmelerde “Kamu binaları işgal edildi, kamu personeli miting alanına gönderildi… Yine Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ileri demokrasisi’ devreye girdi” dedi.

13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:35

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, milletvekili adayları, parti yöneticileri ve gazetecilerle bir arayageldi.

Yalçın, açıklamasında Soma’da meydana gelen maden faciasınınyıldönümünü hatırlatarak, “301 madencimizi rahmetle anıyorum. Allah böyleacıları bir daha göstermesin. Yaşanan o acı olaya hükümet duyarsız ve etkisizkalmıştır. O günün başbakanı bugünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Buişin fıtratında ölüm var’ gibi bir açıklamayla olayı geçiştirmiştir” dedi.

CHP DÜZGÜN BİR MİTİNG YAPTI

Pazartesi ve Salı günü Isparta’da gerçekleştirilen Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu mitinglerine de değinen Yalçın, “7 Haziran seçimleri için siyasi parti liderleri Isparta halkı ile buluşuyor. CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu’nun mitingi gerçekleştirildi. Gerçekten hem miting öncesi hem de miting gayet düzgün bir şekilde yapıldı. Ancak AKP’nin mitingi için bunları söylemek pek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

KAMU BİNALARI İŞGAL EDİLDİ

AK Parti mitinginde kamu binalarının işgal edildiğini ileri süren MHP İl Başkanı Yalçın, “Bir ilin bağımsızlığı Valilik Binasındaki Türk Bayrağı ile belli olur. Ama miting günü gördük ki, Valilik binasına dahi AKPbayrakları asıldı. Kamu binaları işgal edildi. AKP’nin daha önce yaptığımitingde de benzer durumlar yaşanmıştı. Kamu personeli miting alanına getirtildi, öğrenciler daha siyasi malzeme olarak kullanıldı” dedi.

DİĞER HABERLER