MİLLETVEKİLİ ÖZEL BELEDİYEYE YÜKLENDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Karayolları tarafından peyzaj düzenlemesine başlanılan İstanbul Caddesi yolunda çalışan işçilerle buluştu.

26 Mayıs 2015 Salı 01:04

Karayolları ekipleri tarafından başlatılan Çevre yolunda orta refüjü peyzaj düzenlenmesinde çalışan işçileri ziyaret eden Özel, sorunları tek tek dinleyerek not aldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özel, belediyelerde bizim gibi bu konuları önemsese daha güzel bir Isparta olacak dedi.


Milletvekili Özel konuşmasında ise; "Süleyman Demirel Üniversitesinden Sav Kavşağına kadar 17 kilometrelik yolun sıcak asfalt kaplama işi bitmiştir. Orta refüjünde peyzaj çalışmaları yapılması gerekiyordu.Belediyeye uzun zamandan bu yana söyledik. Karayolları ile birlikte yapın diye.Ama belediyemiz bunu gündemine almadı yada işleri çoktu. Isparta'nın girişini ve çıkışını güzelleştirelim diyorduk. Bunu gündemine almadılar. Karayollarımız ile buluşarak hızlı bir şekilde peyzaj çalışmasını tamamlayıp hizmete açmaya çalışıyoruz. Bizim kadarda bu işleri başka belediyelerde önemsese daha güzel olacak"













DİĞER HABERLER