MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VALİDEN TEPKİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VALİDEN TEPKİ

20 Eylül 2020 Pazar 15:55

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'ın kendisine ait sosyal medya hesabı Facebook'ta çoçuklar ile birlikte fotoğraflarını paylaşmasının ardından, sosyal mesafe ve maske takma kuralına uyulmadığını gören Vali Seymenoğlu tepki gösterdi. Fotoğrafların altına yorum yazan Vali Ömer Seymenoğlu, "Covid-19 salgının çok hızlıca arttığı bu günlerde örnek olmanız gerekirken kötü bir örnek olmuşsunuz" yazdı.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, facebook hesabından paylaştığı fotoğraflarda sosyal mesafe ve maske takma kuralına uyulmadığı görülen fotoğrafları paylaşınca Vali Ömer Seymenoğlu tepki gösterdi. Müdür Yılmaz, hesabından çocuklarla olan samimi fotoğraflarını paylaşırken, "Senirkent ilçemizde yapılan sınavdan dönerken yolda, mülteci olarak ülkemizde misafir olan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla karşılaştık. Kızlara voleybol, erkeklere futbol topu hediye ettik. Mutlulukları görmeliydiniz. Allah çoçuklarımızın yüzünü hep güldürsün" yazdı.

Bu paylaşımı gören Vali Ömer Seymenoğlu ise, Müdür bey, çocukları sevindirmek onlarla bir arada olmak dünyada yapılabilecek en güzel işlerden bir tanesidir. Ancak Covid-19 salgının çok hızlıca arttığı bu günlerde örnek olmanız gerekirken, malesef kötü bir örnek olmuşsunuz. Eminim ki, özellikle bu günlerde tekrarlamazsınız. Ömer Seymenoğlu Isparta Valisi" yazarak tepki gösterdi.

 

DİĞER HABERLER