MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZE HİZMET EDİYORUZ

Başdeğirmen: Muhtarlarımızla uyum içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz

18 Mayıs 2024 Cumartesi 15:18

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve yönetim kurulu üyeleriyle, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve beraberindeki mahalle muhtarları, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta’ya her geldiklerinde şehri çok daha farklı gördüklerini ve bunun baş aktörünün de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olduğunu söyleyen Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, her toplantılarında Isparta Belediyesini ve Başkan Başdeğirmen’i örnek olarak gösterdiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in vatandaşlarla ve muhtarlarla çok uyum içinde olduğunu dile getiren Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü şunları söyledi:

“Hem Akdeniz Muhtarlar Federasyonu adına hem Isparta Muhtarlar Derneğimiz adına muhtarlarımıza ve Isparta halkımıza yapmış olduğunuz hizmetleriniz, sıcak güler yüzünüz bizleri daha da mutlu ediyor. Yerel yönetimlerdeki birebir muhtarlarımızın muhatap olma noktasındaki kişi sizsiniz. Sizin çok rahat muhtarlarımıza ulaşılır olmanız bizleri sevindiriyor. Dilimiz döndüğünce bizlerde Şükrü başkanımızı anlatıyoruz. Biz birçok şeyi sizden görüyoruz”

Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, muhtarların kendileri için ne kadar önemli, vatandaşlar için ne kadar değerli olduğunun bilincinde olduklarını dile getirdi. Muhtarların, belediye ile vatandaş arasındaki en önemli köprü olduğunu aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Muhtarlarımızla ilişkilerimizi en üst seviyede tutarak şehrimize çok daha güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın her türlü talebiyle beraber mahalledeki sorunları bize aktararak şehrimizi daha çok yaşanabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Birçok insanımızın söyleyemediği, isteyemediği, anlatamadığı, derdini, isteğini muhtarlar kanalıyla öğrenebiliyoruz. Muhtarların şehrimize o kadar çok önemli katkısı ve değeri var ki biz de onların yanında olmaya çalışıyoruz. Sadece mahalle muhtarlarımız değil, köylerimizdeki muhtarlarımızın da elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyoruz. Her türlü zorlukta memleketin mahallelerinin neresinde bir sorun varsa bunları ilk önce paylaştığımız kişiler sizlersiniz. Çok kutsal ve değerli bir görev olduğunun bilinciyle muhtarlarımızın yanındayız. Uyum içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER