MUHTAR ADAYI ÖZDAMAR YEDİŞEHİTLER İÇİN GELİYOR

MUHTAR ADAYI ÖZDAMAR YEDİŞEHİTLER İÇİN GELİYOR

28 Şubat 2019 Perşembe 10:08

Yedişehitler Mahallesi Muhtar Adayı İsmet Özdamar, seçim çalışmaları kapsamında Yedişehitler Kapalı Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Burada mahalle buluşması gerçekleştiren Muhtar Adayı Özdamar sıkıntıları ve sorunları dinliyor.

31 Mart seçimlerine doğru gidilirken muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. "Yedişehitler'in Güzel İnsanları İçin Geliyoruz" sloganı ile seçim startını veren Muhtar Adayı Özdamar, tecrübesine ve bilgisine dayarak Yedişehitler için bu dönem muhtarlığa talip oldu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Muhtar Adayı Özdamar, projelerini anlatıyor. 

Mahalle halkıyla buluşmasında sorunlarını ve sıkıntılı not alarak muhtarlığa seçildiği taktirde tek tek uygulamaya koyacağını söyledi. Davullu-zurnalı mahalle halkıyla hergün buluşma gerçekleştiren Muhtar Adayı Özdamar, büyük bir ilgi görüyor. 

Mahalle çalışmalarına da hız veren Özdamar, bizim herkese hitap edecek çalışmalarımız olacak. Gençlerimiz, kadınlarımız, büyüklerimiz için yapmak istediğimiz hizmetlerimiz var. Daha yolun başındayız. Seçildiğimiz taktirde daha önce açıkladığımız bir çok çalışmamızı tek tek icraat halinde halkımıza sunacağız. Tecrübemizle ve bilgimizle hizmet için geliyoruz dedi. 

 

DİĞER HABERLER