NOTERE TASDİK ETTİR GEL BÜYÜKELÇİ!

Seçim ziyaretlerinde vatandaşların ‘seçilen vekil bir daha gelmiyor’ şeklindeki serzenişlerini duyduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı H. Avni Bıçaklı, seçilmesi halinde yılın 123 günü Isparta’da olacağını ve bunu da noter tasdikli uygulayacağını bildirdi.

02 Haziran 2015 Salı 19:26

123 GÜN ISPARTA’DA OLACAĞIM BUNU DA NOTERE TASDİK ETTİRECEĞİM

Bıçaklı, Isparta’yla ilgili projelerini açıklarken ilginç bir vaat verdi. Seçim çalışmaları için gittikleri özellikle köylerde vatandaşların ‘seçilen vekil bir daha gelmiyor’ şeklinde yakınmaları duyduğunu ve buna çok üzüldüğünü ifade eden Bıçaklı, seçilmesi durumunda yılın 123 gününü Isparta’da geçireceğini açıkladı. Bıçaklı, “Mecliste haftanın 3 günü genel kurul var. 4 günde vekil serbest. 


Genel kurula katıldığı günlerde milletvekilinin seçim bölgesine gitme imkanı yok. 12 ayın 8 ayı meclis çalışmaları 4 ayı da Isparta’da hemşerilerimle bir olma zamanı. 123 hesaplaması böyle. Nereye gidersek gidelim arkadaş seni seçiyoruz seçilenler gidiyorlar gelmiyorlar. Sen de böyle olacaksın. Seçimden seçime geliyorsunuz deniyor. Bu sahada duyduğum en birinci yakınma. Buna cevap vermem gerekiyor. Bu vaadimi noter tasdikli yapacağım. 


İlçe ve merkezdeki noterlere bir sayfa açtıracağım.Geldiğimde oraya noter kaydımı düşecek. Ayrıldığımda kaydımı tekrar girecek.Hangi ilçeye gidersem oradaki noterler girecek. Bir yılın sonunda noter tasdikli 123’ü bulacağım. Ben vekil nasıl olurmuş Ispartalı hemşerime göstereceğim. Bildiğiniz vekil olmayacağım. Ben hakkaten milletimin ve Isparta’mın bir parçasıyım” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER