NUHOĞLU, “MHP’DEN ADAY ADAYIYIM”

Nuhoğlu, “MHP’den aday adayıyım”

11 Şubat 2015 Çarşamba 21:32

Çevresinde, partisinde ve halkın içinde hoşgörülü ve alçakgönüllülüğü ile bilinen ve partisine gönül vermiş ve bir nefer gibi çalışmayıazim edinmiş olan ve sevilen bir iş adamı olan, Çevre Yüksek Mühendisi SayınAhmet Ziya Nuhoğlu ile yaptığımız mülakatta, MHP’den aday adayı olduğunuaçıkladı.

 

Nuhoğlu; Isparta’da ön seçim olmasa bile aday adayıolacağını söyleyerek başladığı konuşmasında kendisinin ön seçimden yanaolduğunu çünkü partilerinin tabanının ülkücü camiaya dayandığı ve bunun birgelenek ve temsil olduğunu, aday olacak kişileri de bu camianın belirlemesigerektiğini söyledi. Nuhoğlu; “Ancak şartlar neyi gerektirirse gerektirsinGenel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘nin talimatları bizim istek veifadelerimizden önde gelir” dedi.

Ayrıca Nuhoğlu bu hareketin içinde 30 senedir hizmet neferigibi görev yaptığını belirterek; “Bu hareketin içinde olmaktan her zaman gururduydum, etmeye de devam edeceğim. 30 senedir içinde olduğum ve son 20 senedirde Isparta teşkilatı ile omuz omuza görev yaptığım bu harekette partimiz negörev verdiyse, neyi emrettiyse gereğini en layıkıyla yerine getirdim. Adayolmam konusundaki kararımı davaya gönül vermiş ve yıllardır beraber olduğumuzarkadaşlarımla karar verdim yani benim kararım dava arkadaşlarımın dakararıdır. Biz böyle yetiştik, tarzımız bu. Aldığımız kararları el birliğiylebir ve beraber uygulamak siyasi üslup ve prensibimizdir” dedi.

Nuhoğlu;” Isparta’nın son 10 yıldır genel bütçeden yeterikadar hizmet alamadığını, adeta dışlanmış, kendi kabuğuna, kendi kaderine terkedilmiş bir şehir olarak kalkınmada geri kaldığını ve sadece öğrencinin üç-beşkuruşuna muhtaç hale getirildiği bir memlekete dönüştüğünü” de sözlerineekledi.

DİĞER HABERLER