SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Sizlerle gurur duyuyoruz

30 Nisan 2024 Salı 13:37

AFAD Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER) Genel Başkanı Mehmet Bilir ve yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

AFADER Genel Başkanı Mehmet Bilir, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehrin kangren haline gelen birçok yatırımını ayağa kaldırdığını söyleyerek, “Bu başarınızı ayakta alkışlamak gerekiyor” dedi. Bilir, dernekleri ile ilgili olarak Başkan Başdeğirmen’e bilgiler vererek, “Sizlerle el ele kol kola yürümek istiyoruz. Sivil toplum örgütleriyle yerel yönetimler ne kadar iç içe birlik ve beraberlik içerisinde olurlarsa taban daha güzel hareketli oluyor. Çevremizdeki tüm illere de sizin çalışmalarınızı aktarıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

AFADER’in çalışmalarını takdirle karşıladığını dile getiren ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye’nin neresinde zorda kalan bir vatandaş, canlı olursa AFADER’in orada olduğunu dile getirdi. Başdeğirmen, belediye olarak her zaman AFADER’in yanında olduklarını aktararak, “Yapmış olduğunuz bu çalışma devletimizin AFAD birimine çok büyük bir destek. Sizler zor durumda olan insanların yanındasınız. Bunun ne kadar kutsal ve mübarek bir iş olduğunu biliyoruz. Bu kurmuş olduğunuz birlik beraberlikten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Derneğinizin çalışması tüm insanlığa faydalı bir çalışma. Fahri çalışıyorsunuz, beklediğiniz hiçbir şey yok. Bugüne kadar olduğu gibi bu 5 yılı da sizlerle beraber uyum içerisinde geçireceğimiz inancındayım” görüşlerinde bulundu.

DİĞER HABERLER