O YOLU İNCELEDİLER

O YOLU İNCELEDİLER

12 Aralık 2014 Cuma 17:16

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve İl genelMeclisi Üyeleri Nalil Yaşar Akgül, Fevzi Özdemir, Recai Kiriş, Mehmet Sert veİrfan Korkmaz, 9 öğrencinin feci şekilde hayatını kaybettiği kaza yerindeincelemelerde bulundu.

 

Başkan Bolat açıklamasında ise; "Yalvaç ilçesi'ne bağlıSağır  Köyü ile Afyonkarahisar Karamık Köyüarasında kalan yolun 2 Eylül 2104 tarihindeki Meclis kararında bu yolun heyelanbölgesi olduğu ve tehlike arzettiği için acilen karayolları yol ağına alınmasıgerekçe gösterilmiş ve karar alınmıştı" dedi.

 

Bu karara istinaden yolda tekrar incelemelerde bulunan İlgenel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve üyeleri kaza yerinde Afyon il Genel MeclisiBaşkanı Sağır Muhtarı ve Karamık Köyü Muhtarı ile birlikte toplantı yaptı. Heriki ilin Afyonkarahisar İl genel Meclisinde de konunun  ivedi olarak değerlendirilmesi ve gereklikararın alınması yönünde temaslarda bulundu.

Daha sonra Başkan ve üyeleri Yalvaç Tokmacık- Yukarıtırtararası 11 km yolun iyileştirilmesi , Senirkent Uluğbey-Afyonkarahisar Tatarlı arası IspartaHududunun iyileştirilmesi Uluborlu İleydağı yolunun iyileştirilmesi SenirkentB.Kabaca çıkışına ve Yassıören çıkışlarına artan hırsızlık olaylarına karşıönlem alınması için mobese kamera sistemi kurulması için yerinde tespit veincelemelerde bulundular.

DİĞER HABERLER