OLAY BİRAN EVVEL AYDINLATILMALI

Türkiye’nin kalbindeki patlamada 95 kişi hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan patlamanın faillerinin biran evvel bulunması gerektiğini belirten MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, “Eğer bulamıyorlarsa o makamları bıraksınlar” dedi.

11 Ekim 2015 Pazar 21:26

Türkiye, Cumartesi günü Ankara’daki patlamayla sarsıldı. Terör saldırısında 95 kişi hayatını kaybetti.

Tüm ülkeyi yasa boğan saldırıya MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu’da tepki gösterdi. Seçim çalışmaları kapsamında dün Isparta Oto Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret eden Nuhoğlu, olayın biran evvel aydınlatılmasını isteyerek, “Eğer failleri bulamıyorlarsa bulundukları makamı bıraksınlar” dedi.


Oto Galericiler Sitesinde esnafa yaptığı ziyaretin izlenimlerini de paylaşan MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, “Dış politikada olduğu gibi ekonomi de pert olmuş durumda. Bizler her zaman galericiler sitesine gelen insanlarız. Daha önceki yıllarda yaptığımız seçim çalışmalarında galerici esnafıyla sohbet etme imkanı olmuyordu. Çay içmeye dahi davet etmiyorlardı. Çünkü sürekli müşterilerle ilgileniyorlardı. Bizimle ilgilenecek dahi vakitleri olmuyordu. Şimdi ise 2 saatlik ziyaretimizde sadece 1 pazarlığa şahit olduk. Esnaflar otursak bizimle 1-2 saat sohbet etme imanı dahi buluyorlar. Bu ekonomimizin geldiği noktayı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Terör saldırısına tepki gösteren bir diğer isimse MHP Isparta Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş oldu. Demirtaş ayrıca esnafın ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığını kaydetti.

MHP Milletvekili Adayları konuşmalarının ardından Oto Galericiler Sitesindeki seçim çalışmalarına devam ettiler.

DİĞER HABERLER