ONLARIN İKTİDAR OLMA HEVESLERİ YOK

AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı miting sonrası açıklamalarda bulundu. Özel, coşkulu bir miting gerçekleştirdik. Başbakanımız dereboğazı ile ilgili açıklama yaptı. Artık bu konu kapanmıştır dedi.

14 Mayıs 2015 Perşembe 11:07

Hükümet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitingi  sonrası konuşan Milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinde tekrar Milletvekili Adayı olan Özel, bu kadar coşkulu bir mitingi bekliyorduk. Ispartalılar bizi bu konuda yanıltmadılar dedi. Özel; "Çoşkulu,heyecanlı ve dolu dolu bir miting oldu. Seçim sonuçlarını gösteren bir miting oldu. Bu miting havasını seçim gününe kadar götürüp sandıkta noktalamak istiyoruz. Mitinge desteklerinden ve katılımlarından dolayı Ispartalılara teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha da çoğalıyoruz.

DEREBOĞAZI YOLU DEFTERİ KAPANDI

Biz bu yol defterini kapattığımızı defalarca dile getirdiğimiz halde bize hala daha inanmıyorlar. MHP il Başkanının bir açıklaması vardı. ‘başka illerde yapılır, burada konuşulur’ zamanında göller ve göletler yapılıyordu Isparta’da. Isparta’da yollarımız az olabilir ama bu dönemde daha hummalı bir şekilde çalışacağız. Teşekkür edecekleri halde neden bu zamana kadar yapılmadı denmesini çekememezlik olarak görüyorum. Bu işlerin yapılmasını muhalefet istemiyor. Yapılmasa daha mutlu olacaklar. Çünkü ellerindeki oyuncakları aldık. Bu işleri yapanlara teşekkür etmeyen, milletine hizmet etmeyi bilemez. Onlar yapmadı ama biz yapacağız da demiyorlar. Dedikleri tek laf neden yapmadılar. İktidar olma hevesleri olmadığı için bu şekilde davranıyorlar.

DİĞER HABERLER