OTOGAR İNŞAATINDA KORKUNÇ OLAY

OTOGAR İNŞAATINDA KORKUNÇ OLAY

14 Mayıs 2019 Salı 10:35

Isparta’da şüpheli aramaya giden polis korkunç gerçekle karşılaştı

ISPARTA’da İstanbul Caddesi yolu üzerinde yapılmakta olan Yeni Otogar İnşaat alanına bir ihbar üzerine giden polis ekipleri tam o sırada yaklaşık 40 metrelik kuleden aşağıya bir şey düştüğünü fark etti. Metrelerce yükseklikten düşen aşağı düşen şeyin bir insan olduğunu fark eden polis ekipleri hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.  

Olay bugün saat 04.45 sıralarında Yeni Otogar inşaat alanında meydana geldi. Olay yerine bir ihbar üzerine giden polis ekipleri, yapımı devam eden otogar inşaatında arama yaparken, yaklaşık 40 metre yükseklikteki kuleden aşağı bir şey düştüğünü fark etti. Altından kalmaktan son anda kurtulan polis yere düşen şeyin bir insan olduğunu fark etti. Hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrelerce yükseklikten beton zemine çakılan gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı incelemede ise cesedin SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Kerem Can A.'nın olduğunu belirledi. Cenazesi okuduğu üniversitenin hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 

DİĞER HABERLER