ÖZEL'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin İl Başkanlığı tarafından Gülcü Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuştu. Özel'in hedefinde ise MHP ve CHP vardı.

03 Haziran 2015 Çarşamba 12:35

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti mahallemitingleri ile vatandaş ile buluşuyor. Gülcü Mahallesi'nde oldukça kalabalıkbir miting düzenleyen AK Parti, milletvekili adayları ile halkı buluşturdu. Mitingdekonuşan mevcut Milletvekili ve adayı Recep Özel, seçim çalışmaları sırasındayaşadığı ilginç bir olayı anlattı. Keçiborlu ilçesi ziyaretinde MHP'nin seçimotobüsünün sürekli kendilerini takip ettiğini dile getiren Özel, biz konuşurkenyakınımızdan geçerek bizi takip ediyor. Bende yanına giderek; "Sen buarabayı burada sürebiliyorsun da yüreğin yetiyorsa git Diyarbakır'da sür dedim.Ondan ortalıktan kayboldu" diye konuştu.

Özel daha sonra ise CHP ve MHP'ye göndermelerde bulundu. Emekliyeve asgari ücretliye şu kadar para vereceğiz diyorlar. 6 ay sonra ülke iflaskonumuna gelir. Biz kömür, makarna dağıtırken eleştiriyorlardı. Böyleeleştirilerden hiç sizin emekli maaşınızı artırırlar mı? Onların solcuğu vemilliyetçiliği fotoğraflardadır. Biz vatanını milletini sevenin her zamanyayındayız. Burada vatan, millet, Sakarya demek çok kolay. Ama doğuda hem buülkenin bayrağı hemde kendi parti bayrağı ile miting yapamıyor. SayınCumhurbaşkanımız Van'da Diyarbakır'da, Bitlis'te, Bilgöl'de miting yapıyor. Allah'tanAK Parti varda oradaki vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Kim bölücü MHP veCHP'dir. Bu ülkenin çimentosu biziz. Biz daha uzun yıllar bu memleketin başındaiktidar olmaya devam edeceğiz. 

DİĞER HABERLER