PARKTA OTURMA EYLEMİ

PARKTA OTURMA EYLEMİ

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:00

ISPARTA VALİLİĞİ KARŞISINDAKİ PARKTA EYLEM YAPTILAR

ISPARTA'nın Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde oturan bir aile çocukparkında bazı vatandaşların uygunsuz hareketlerde bulunduğu belirterekşikayetçi oldu. Herhangi bir önlem alınmadığını iddia edin aile ise IspartaValiliği karşısında bulunan parka gelerek oturma eylemi gerçekleştirdi.

Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde yaşayan Suat Han, evlerininkarşısında bulunan çocuk parkında bazı vatandaşlar tarafından uygunsuzhareketlerde bulunulduğu ve rahatsız oldukları gerekçesiyle polisi aradı. Ancakherhangi bir sonuç alamayınca Isparta Valiliğine gelerek eşi ve çocuğuylaoturma eylemi düzenledi. Parktaki ağaçlara "Bu Bir DemokratikEylemdir" pankartı Han, yaklaşık 3 senedir mahallede bulunan çocukparkımıza bir minibüs geliyor. Bunlar gece-gündüz o parkta yatıp kalkıyorlar. Mahallesakinleri olarak bizleri rahatsız ediyorlar. Hem gürültü yapıyorlar, yemekyiyorlar, parkı çöplüğe çevirdiler. Banyo bile yapıyorlar. Ben kaç kez polisiaradım. Ancak herhangi bir sonuç alamadım. Bu yüzden onlar orada parktayaşıyorlar ise bende buradaki parkta ailem ile gelerek eylem yapıyorum. Onlaroradaki parkta yaşıyorsa bende burada yaşarım" diye konuştu.

Isparta Valiliği karşısındaki parkta oturma eylemi yapanailenin yanına gelen Isparta Belediyesi Zabıta ekipleri ve polis bir süregörüştükten sonra ayrıldı. 

DİĞER HABERLER