ISPARTA’YA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

100 bin katılımcının yer alacağı Bilim Şenliği Isparta’da yapılacak

21 Mayıs 2024 Salı 13:10

Isparta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliğinin Ekim ayında ilimizde yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, “100 bin katılımcının yer alacağı şenlik, Isparta’nın hem eğitimine hem ekonomisine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Daha önce 18.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına ev sahipliği yapan Isparta, bu kez TÜBİTAK’ın 4007 Bilim Şenliğine imza atacak.

Ekim ayı içerisinde Gökkubbe Fuar Alanında yapılacak Bilim Şenliği Isparta için büyük önem taşıyor. Belediye ile üniversitelerin de destek vereceği şenliğe ilişkin ayrıntıları ise Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur anlattı.

TÜBİTAK’ın 4007 Bilim Şenliğine Isparta’nın ev sahipliği yapacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, 5 gün sürecek organizasyona 200 akademisyen ile 100’ün üzerinde standın yer alacağını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Baydur, 100 bine yakın katılımcının yer alacağı bilim şenliğinin Isparta’nın eğitimine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

DİĞER HABERLER