RECEP ÖZEL'E HERKES ULAŞIR AMA...

MHP Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada AKP'yi hedef aldı. Nuhoğlu, Said Yüce üzerinden AKP'ye yüklenerek "Hizmet etmedikleri yetmezmiş gibi bir de ithal aday getiriyorlar" dedi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 19:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi ve süreci değerlendirdi. Açıklamasında ülkenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bilerek seçime götürüldüğünü ileri süren Nuhoğlu, terör konusuna da değindi. Ayrıca partilerin adaylarını ve şu anda vekil dağılımı konusunda şahsi düşüncelerini de dile getiren Nuhoğlu, AK Parti’nin 2’nci sıra milletvekili adayı Said Yüce’ye yüklendi.

RECEP ÖZEL'E HERKES ULAŞIR AMA...

Recep Özel’in yeterli ya da yetersiz görünmesinin kendilerini ilgilendirmediğini ancak onun yerine bu memleketin sorununu,sıkıntısını bilen, bu memlekette yaşayan, kendine rahatça ulaşılabilen birini koymalarının Ispartalıya karşı daha saygılı olacağını belirten Nuhoğlu, ‘’Recep Özel’le samimiyetim yok ama vatandaş gözüyle söylüyorum; Recep Özel’e bu memlekette herkes ulaşılır. Tabi olarak ‘Biz geleceğiz, gideceğiz’ diyecektir ama şahsım olarak buna inanmıyorum ve gezdiğim sokakta vatandaşa da inanmıyor. 7 Haziran’da başka bir ilden milletvekili yapılan bir kişi 3 ayda ne yaptı da oradan tekrar aday gösterilmedi? Bırakın aday gösterilmeyi aday adayı olmayacak pozisyona geldi! Demek ki AKP Isparta’yı sahipsiz gördüler ondan gönderdiler.Ama 1 Kasım’da Ispartalı onlara sahipsiz olmadığını gösterecektir’’ dedi.

YEREL ADAY GÖSTEREN

PARTİLERİN OYU ARTIYOR

Öte yandan listesinde yerli aday gösteren partilerin oyunu artırdığını belirten Nuhoğlu, ‘’7 Haziran’dan okuduğumuz; Vatandaşımız daha çok yerel adaya yöneliyor. Yerel aday gösteren partilerin oy kazandığını gördük.İthal aday noktası bu seçimde başka bir boyuta geçti. Eskiden ithal adaylar iyi kötü Isparta’da doğmuş en azından bayramdan bayram gelirdi yani bir bağlantısı vardı. Şimdi hiç olmayanlar geliyor. Sahada adaylarıyla MHP açık ara birinci parti olarak gidiyor’’ diye konuştu.

DİĞER HABERLER