REKTÖR'DEN DAMGA VURAN SÖZLER

REKTÖR'DEN DAMGA VURAN SÖZLER

15 Şubat 2016 Pazartesi 15:54

Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesinde bulunan ve 2013 yılından beri ibarete açık tutulan “Üniversite Doğu Kampüsü Cami'nin resmi açılışı bugün Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından yapıldı.

Açılış törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklı oğlu, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açış konuşmasını SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı yaptı. Rektör Çarıkçı, “25 sene önce ODTÜ’de öğrenciydim. Orada namaz kılmanın nasıl bir problem olduğunu ben biliyorum. 25 sene sonra üniversitede rektör olarak bu camiyi açmak benim için ayrı bir mutluluk vesilesi. Çok şükür bugün herkes istediği yerde ibadet edebiliyor bugün rektörler cami açılışında konuşuyor. O açıdan benim için ayrı bir mutluluk” dedi.

DİĞER HABERLER