REZİDANS DAİRELER DAĞITILMAYA BAŞLANDI

İşadamı Mesut Şener tarafından inşaa edilen Centrum Garden Yaşam Merkezi'nde yapımı tamamlanan rezidans dairelerin tapuları dağıtılmaya başlandı.

19 Ocak 2016 Salı 19:16

Centrum Garden'da daha önce konut satışları yapılırken şimdi ise oturmaya hazır hale gelen dairelerde tapular da dağıtıldı. Konutlar büyük ilgi görürken İş adamı Mesut Şener bu konutların Isparta’nın yaşam kalitesini artıracak ve yeni bir anlayış getireceğini söyledi.

Alışveriş Merkezi'nin olduğu alanda inşaa edilen 91 adet konutun tamamı satılmıştı. Centrum Garden’da sadece konut yok. Yaşam kalitesinin en düzeyde sağlanabilmesi için her türlü imkan var. Her daireye ait kapalı otoparktan, yüzme havuzuna, hem site, hem blok güvenliğinden, fitness merkezine, yeşil alanlardan, çocuk oyun parkına,direk olarak AVM’ye inen asansörden, sitenin kapalı merkezi giriş alanına kadar her türlü konfor Centrum Garden’de bulunuyor.

ALIŞVERİŞ MERKEZİDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yine aynı alanda yapılan Centrum Garden Alışveriş Merkezi'de büyük ilgi görüyor. Mağazalarda yavaş yavaş açılmaya devam ederken, hafta sonları ise çeşitli etkinlikler yapılıyor

DİĞER HABERLER