ROSERİUM DAHA İYİ YERE YAPILACAK

Roserium Daha İyi Yere Yapılacak

24 Mart 2016 Perşembe 14:39

Özel İdare OSB bitişiğindeki araziyi Havalimanı kavşağındakiarazi ile takas ederek Roserium'u daha iyi bir yere yapmaya karar verdi.

 

Isparta için büyük önem taşıyan ve bölgenin cazibe merkezihaline getirecek olan "Roserium" projesinde önemli bir gelişmeyaşandı. Bünyesinde en az 2 3 bin kişiye iş imkânı sağlayacak olan ve Özelİdare'nin 65 bin m2'lik Organize Sanayi Bölgesi bitişiğindeki arazisine yapılacakolan yatırımın yeri değişiyor.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Süleyman DemirelOrganize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ilegörüştüklerini ve yer değişikliği yapacaklarını belirterek şu bilgileri verdi:

 

"Mevcut yerimiz OSZB genişleme alanı içinde ve kotfarkı var. OSB Başkanımız bu arazi ile kendilerine ait Havalimanı kavşağınabitişik arazinin takas yapılmasını teklif etti. Bu takas çok iyi bir durumortaya çıkaracak. Çünkü bize verilecek arazin hem kot farkı yok, hem de ulaşımçok daha kolay olacak. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Duyarlılığından dolayıOSB Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yer değişikliği ile yeni tesise ulaşımkolayı olacağı gibi OSB'nin içinde de kalmamış olacak.

DİĞER HABERLER