SAĞLIK BAKANI ISPARTA'YA GELDİ

SAĞLIK BAKANI ISPARTA'YA GELDİ

23 Mart 2017 Perşembe 22:31

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (BOMBA32) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Isparta Şehir Hastanesinde, hastanenin Sağlık Bakanlığınca kabulüne ilişkin protokolü imzaladı. Burada gazetecilere açıklama yapan Akdağ, Isparta Şehir Hastanesinin yüklenici firması AKFEN Holding ile Sağlık Bakanlığı arasında iş teslimine ilişkin protokolü imzaladıklarını söyledi.

Şehir hastanelerinin Avrupa'nın en modern, son teknoloji ile donatılmış, insan dostu, hasta dostu, çalışan dostu, çevre dostu hastaneleri olduğunu ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

“Gerçekten şehir hastaneleri Türkiye’de sağlık dönüşümünün ikinci dönemine damgasını vuracak çok önemli eserlerdir. Bu eserlerin bir özelliği var, burada bütün hizmet alanları  vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almasına sağlık çalışanlarının da daha keyifli alanlarda hizmet vermesine yönelik olarak hazırlanmıştır.  Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘benim rüya projelerim’ dediği şehir hastaneleri, Mersin Şehir Hastanesi,  Yozgat Şehir Hastanesi ve şimdi de Isparta Şehir Hastanesi olarak hizmete giriyor. Bu sene Allah nasip ederse Kayseri, Eskişehir, Bilkent’teki hastanelerimizin açılışını yapacağız. Böylelikle bu hastaneler 2023 vizyonumuzun önemli tamamlayıcıları olacak.  Şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum, şehir hastaneleri Avrupa’nın en modern son teknolojiyle donatılmış, insan dostu, hasta dostu, çalışan dostu, çevre dostu hastanelerdir. Bu hastanenin yapımında Akfen İnşaat gerçekten büyük bir başarı gösterdi.  İnşallah yarın sayın Başbakanımızla birlikte Isparta Şehir Hastanesinin açılışını gerçekleştireceğiz”

DİĞER HABERLER