SALDIRIYI KINADILAR

SALDIRIYI KINADILAR

21 Nisan 2019 Pazar 22:56

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur ve 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Gökmen Gökmenoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Milletvekili Aylin Cesur; ‘Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na atılan yumruk, demokrasimize atılmıştır!Demokrasi kansız, kavgasız işletilirse; halkın hür iradesine müdahale edilmiyorsa, demokrasidir. Bunu sağlayamayan iktidar, İKTİDAR değildir. Şehidimizin şehadetinde de, o yumrukta da ikitidarın sorumluluğu var’ dedi.

Gökmenoğlu ise;

“Aynı topraklarda yaşayan, aynı ideal için mücadele edenleri ayrıştırmanın,ötekileştirmenin, akıl dışı tahriklerin sonucu bu. Allah daha beterinden korusun. Şehidimizin Cenaze töreninin bu işe alet edilmesi çok daha acı. Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun derim. Bu millet bu devlet bunun altından nasıl kalkacak? Kamplaştırıcı, ötekileştirici, sert, endişe,korku pompalayan siyaset tarzını bırakın artık.Ülkeyi felakete sürüklüyorsunuz.

İşte Gergin siyasetin sonucu bu ivedi olarak ders çıkarılmalı, Hukuka Demokrasiye, saygı duyulmalıdır. Geçmiş olsun der Allah beterinden korusun diyerek herkesi sükunete davet eder.bir ve beraber olduğumuzu belirtirim.”

 

DİĞER HABERLER