SANKİ İÇİNE DOĞMUŞ!

ISPARTA merkezli FETÖ/PDY operasyonu kapsamında tutuklanan SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicoğlu, 2013 yılında gittiği bir barda öğrencilerine şarkı söylemişti. Cem Karaca’nın “Namus Belası” şarkısını seslendiren İbicioğlu’nun görüntüleri ise çok konuşulmuştu.

18 Mart 2016 Cuma 15:32

2013 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Hasan İbicioğlu'nun bir barda sahneye çıkıp Cem Karaca'nın 'Namus Belası'şarkısını söylemesi, kentte günün konusu olmuştu. Üniversite öğrencilerinin eğlence için tercih ettiği bölgelerden Kafeler Sokağı'nda bulunan bara giden Rektör Prof. Dr. İbicioğlu, öğrencilerin ısrarlı isteği üzerine sahneye çıkmış veRock müzik ağırlıklı mekanda şarkı söylemişti. Rektör İbicioğlu; "Ben değerli öğrencilerimi ve sizleri kırmamak için çıktım. Yoksa söylemem. Beraber bir eğlenelim bakalım" dedikten sonra, Cem Karaca'nın 'Namus Belası'şarkısını söylemişti.

İzleyenlerin performansını beğendiği Prof.Dr. İbicioğlu'nun sahnedeki görüntüleri internetteki sosyal paylaşım sitelerinde ilgi görmüştü.

 

Dün tutuklanan Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun ise sanki içine doğmuş gibi bu şarkıyı seslendirmesi de büyük tesadüf olarak nitelendirildi


 

DİĞER HABERLER