SDÜ FARKINI ORTAYA KOYDU

SDÜ Hastanesi MoscowMedShow Moskova Sağlık Turizmi Fuarında yerini aldı.

05 Mart 2015 Perşembe 16:40

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesi, 27-28 Şubat 2015 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen Moskova SağlıkTurizmi Fuarı’nda tanıtıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcısı ve SağlıkTurizmi İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil, SDÜ Araştırma veUygulama Hastanesi olarak Sağlık Turizmi İcra Komitesince belirlenen stratejive planlama doğrultusunda hastanemizin sağlık turizmine yönelik çalışmalarınınhızla devam ettiğini belirterek, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin Rusya,Ukrayna, Azerbaycan ve Belarus başta olmak üzere Afrika ülkeleri, Orta Doğuülkeleri ile Türk Cumhuriyetlerinden yoğun hasta talebi aldığını ve tercihedildiğini ifade etti.

27-28 Şubat 2015 tarihlerinde, Sağlık turizmi çalışmalarıkapsamında, Moskova’da düzenlenen ve dünyanın en büyük sağlık turizmifuarlarından biri olan MoskowMedShow, 2015 Fuarı’nda SDÜ Hastanesi veIsparta’nın tanıtıldığını söyleyen Yorgancıgil, sağlık turizminde ve sağlıkeğitiminde SDÜ’nün, bilinen ve tercih edilen bir marka haline geldiğini dilegetirdi.

Gerek Anabilim Dalları bazında gerekse hastane bazındaalınan uluslararası akreditasyon, sertifikalar ve yapılan yatırımlarlahastanenin elde ettiği başarıların haklı gururunu yaşadıklarını belirtenYorgancıgil, seçkin akademisyen kadrosu ve nitelikli insan kaynağı ile SDÜHastanesi’nin farkını her zaman ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

DİĞER HABERLER