AYDOĞMUŞ KÖYÜ MUHTARINDAN VALİ BARUŞ'A ZİYARET

Aydoğmuş Köyü muhtarından Vali Baruş'a ziyaret

24 Mayıs 2024 Cuma 21:33

Aydoğmuş Köyü Muhtarı Recep Coşgun ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Isparta Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Muhtar Recep Coşgun Aydoğmuş Köyü'nün çeşitli talepleri ve ihtiyaçları dile getirdi.

Muhtar Recep Coşgun, köy halkının beklentilerini ve taleplerini Vali Aydın Baruş'a ileterek, köydeki asfalt, altyapı su kuyuları, tarımsal destekler ve sosyal projeler hakkında bilgi verdi.

Coşgun, "Köyümüzün gelişimi için gerekli olan altyapı ve sosyal destekler için taleplerimizi iletiyoruz sayın Valim geri çevirmiyorsunuz size ve İl Özel İdaresi yetkililerine destekleriniz köylüm adına teşekkür ederim dedi. 

Amacımız, köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve köyümüzü daha yaşanabilir bir hale getirmek." dedi.

Aydoğmuş Köyü’nden olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş da ziyarette, Aydoğmuş Köyü'nün taleplerinin karşılanması için desteklerini ifade etti.

Isparta Valisi Aydın Baruş, ziyaret için teşekkür ederek, Aydoğmuş Köyü'nün taleplerini değerlendirerek ve gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Vali Baruş, "Köylerimizin ihtiyaçlarını önemsiyor ve sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydoğmuş Köyü için de elimizden gelen desteği sağlayacağız." dedi.

 

DİĞER HABERLER