SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ OĞUZTÜRK DÜNYA OTOMOTİV KONFERANSINA KATILDI

SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ OĞUZTÜRK DÜNYA OTOMOTİV KONFERANSINA KATILDI

22 Ekim 2019 Salı 13:54

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk, İstanbul'da düzenlenen  6. Dünya Otomotiv Konferansı'na katıldı.

Geçen 17 Ekim 2019 tarihinde 40 ülkeden 80 sunumcu, 800'e yakın katılımcı ile İstanbul'da düzenlenen 6. Dünya Otomotiv Konferansına Isparta'dan Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk'de davetli olarak katıldı.

Konferansta Oğuztürk tarafından kaleme alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'ne ve "Otomotiv Sanayinde Teknolojik Gelişme" isimli doktora tezinden geliştirilmiş kitaba vurgu yapıldı. Ayrıca kitap HP Pelzer Pimsa'nın fuar standında Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk'ün imzasıyla çok sayıda iş ve siyaset dünyasından katılımcıya firma tarafından hediye edildi.

Japon Otomotiv Sektöründe AR-GE kurullarında da görev alan Uygar Eti,  Süleyman Demirel Üniversitesinden bir talep olması durumunda her türlü çalışmaya hazır olduğunu belirtti Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk böyle bir konferansta bulunmaktan kendisi ve SDÜ adına gurur duyduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Oğuztürk, HP Pelzer Pimsa Türkiye Temsilcisi ve Genel Müdürü Uygar Eti tarafından 4 Ekim 2019 tarihinde Isparta'da ziyaret edilerek, yapmış olduğu akademik çalışmalardan dolayı konferansa davet edilmişti.

DİĞER HABERLER