SEÇİM DÖNEMİ HİÇ BUKADAR ÇİRKİNLEŞMEMİŞTİ...

Isparta'da bazı aday adaylarının perde arkasında bulunduğu, ulusal haber sitesi gibi gösterilmeye çalışılan çakma site, pislik yapmaya ve mesleğimiz gazeteciliği ayaklar altına almaya devam ediyor. Isparta'nın onurlu gururlu insanlarını seçim çıkarları için kahpece arkadan vurarak yalan ve karalayıcı haberler yapmaya devam ediyor.

06 Mart 2015 Cuma 03:01

Seçim sattına girildiği şu günlerde, sanki ulusal büyük bir haber sitesiymiş gibi pompalanmaya çalışılan çakma site, sosyal medya üzerinden algı operasyonu yapmaya devam ediyor.

Günlerdir Ak Parti il başkanı Osman Zabun,mevcut Milletvekilleri,öne çıkan aday adayları ve Ak parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu'yu hedef alarak, kendi adaylarını gündemde tutmaya çalışan bu sahtekarlar şark kurnazlığına devam ediyorlar.

Ulusal haber sitesi süsü verilen ve her nedense sürekli Isparta'yı gündeme alan bu site kimin acaba? Siteyi incelerseniz kimin olduğu bariz sırıtıyor.

Bu site bugün ise, Isparta ekonomisine yön veren ve herkesimin saygı ve sevgisini kazanmış, Müsiad Başkanı Mustafa Özkutlu ve yönetim kurulu üyesi Mahmut Ünlüsoy'a çok çirkin bir iftira attı.

 İŞTE ÇAKMA SİTENİN ÜNLÜSOY VE ÖZKUTLU'YA ATTIĞI ÇOK ÇİRKİN İFTİRA HABERİ 


İŞTE BİR BAŞKA HABER YİNE BAZI ADAYLARI KARALAMAYA DEVAM EDİYOR


İŞTE ULUSAL ALGISI YARATILAN SİTE YİNE ISPARTA İLE OYNUYOR


20 YILDIR ISPARTADA GAZETECİLİK YAPIYORUZ.. BİZİM MESLEĞİMİZİ BUKADAR ÇİRKİNLEŞTİRENLERİ KINIYORUZ. BU TÜR HABER SİTELERİNE İTİBAR ETMEMENİZİ TAVSİYE EDİYOR VE KAMUOYUNA DEŞİFRE EDİYORUZ...

DİĞER HABERLER