ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN’I KERİM HATMETTİLER

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN’I KERİM HATMETTİLER

13 Ekim 2017 Cuma 16:37

 

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu öğrencileri, şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş vatandaşlarımız için Kuran’ı Kerim’i hatmederek, dualar eşliğinde aşure dağıttılar.

 

Isparta’nın her konu da en aktif eğitim kurumlarından olan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’nda dün takdir toplayan bir organizasyona daha imza atıldı. Okul öğrencileri şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş Müslümanlar için Kuran’ı Kerim hatim ettiler. Hatim duası eşliğinde aşure de dağıtan öğrenciler katılımcılardan tam not aldılar. Dün saat 10:00’da okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Şehmus Günaydın’da katıldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Müdürü Ramazan Tezcan: ‘Sayın valimiz bu faaliyeti onurlandırdı. Okulda öğrencilerle, velilerle, öğretmenlerle, mahalle muhtarıyla çok güzel bir etkinliğe imza attık. Sayın Valimiz öğrencilerimizle  sohbet etti.  Sayın Valimiz ziyaretinde takım halinde çalışmanın öneminden bahsetti. Bizleri onurlandıran Valimize ve diğer katılımcılarımıza çok teşekkür ederim’ dedi.

 

 

 

DİĞER HABERLER