ŞEHRİN HER BİR YANINDA ÇALIŞILIYOR

ŞEHRİN HER BİR YANINDA ÇALIŞILIYOR

11 Ağustos 2017 Cuma 11:30

Isparta Belediyesi şehrin dört bir yanında yatırımlara devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü altyapı ve asfalt çalışmalarını da gündüz-gece demeden çift vardiya olarak sürdürüyor. Gazi Kemal ve İskender Mahallelerinde başlatılan altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Yenilenen altyapısı ve yol çizgileri ile birlikte mahalleler yeni bir görünüme kavuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İskender Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen gece asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Günaydın, Gazi Kemal Mahallesi ile İskender Mahallerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Gazi Kemal veİskender Mahallelerimizde sona geldik, tamamladık. Bu iki mahallemizde toplam30 sokağımız bulunuyordu. Altyapısı tamamlandı, stabilize çalışmaları bitirildi, asfalt işleri gerçekleştirildi. Bu ikimahallemizde en büyük sorunlardan birisi içme suyu borularının tamamençürümesiydi, bunlar yenilendi. Yağmur suyu hattı döşendi ve kanalizasyonboruları da değişti. Mahallemizdeki yollarda kod düzenlemesi yapıldı, bazısokaklarımızın kodları da düşürüldü. Tamamlanan mahallemizdeki yollarımızlabirlikte, yol çizgi çalışmaları da bitirilmiş olacak. Böylelikle çok süratli veverimli bir şekilde adeta altyapısı çöken mahallelerimizi de tamamladık.Mahallemiz yenilendiği gibi yeni bir görünüm kazandı. Bu mahallelerimizi kısazamanda bitirdiğimiz için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu mahallelerimizlebirlikte yine 4-5 noktada aynı anda çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda YaylaMahallemiz ve Kurtuluş Mahallemizde çalışmalar var. Yine Emniyet Müdürlüğü ileÇünür Mahallesine kadar olan yan yolda çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin herbir yanında çalışılıyor.  Çalışmalarınmahalle sakinlerimiz başta olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını dilerim”

İskender MahallesiMuhtarı Ramazan Geyranlı da, “Yapılan çalışmalardan dolayı şahsım ve mahallesakinlerim adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 25 senedir böyle birçalışma yapılmamıştı. Tüm ara sokaklar, çıkmaz sokaklar bile asfaltlandı,altyapımız değiştirildi. Tekrar bu çalışmalarından dolayı başkanımız ve ekibineçok teşekkür ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER