SENİRKENT HALKINDAN KADİR HEYBELİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

SENİRKENT HALKINDAN KADİR HEYBELİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

18 Mart 2019 Pazartesi 18:01

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında İlçe ve Beldeleri karış karış gezmeye devam ediyor. TBMM Başkan Bilgiç 31 Mart Seçimleri ile Senirkent'te yeni bir tarih yazılacağına söyledi.

AK Parti ailesi olarak, sizlere en iyi hizmetleri yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan hiçbir liderin yapmayı dahi akıl edemediği hizmetleri gerçekleştirmiştir. Türkiye’nin alt yapıdan üst yapıya kadar, eğitimden sağlığa kadar her alanda inanılmaz işleri başarmıştır' dedi. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Senirkent İlçesi için gece gündüz çalışan İl Genel Meclis üyeliği yapan AK Parti İlçe Başkanlığı yapan

Kadir Heybeli Başkana her zaman destek olduk. Bundan sonrada ilçe adına yapılacak olan bütün yatırımlara her türlü destek olacağız. Vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir Senirkent için 31 Mart seçimlerinde AK davaya bu kutlu yürüyüşe destek olmalarını istiyorum dedi. Senirkent Belediye Başkan Adayı Kadir Heybeli ise yaptığı konuşmada; "ilçemize yapılan yatırımlarda en çok emeği geçen sayın TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve diğer milletvekillerimizindir. Biz ilçemize sizlerin desteği ile daha güzel hizmetler yapacağız. Sizlere güveniyoruz, bize güvenin çünkü Allahın izni ile bizler sizleri hiç bir zaman mahçup etmeyeceğiz." dedi.

 

DİĞER HABERLER