SON ANDA KURTULDU

Son Anda Kurtuldu

23 Ocak 2015 Cuma 10:15

Şarkikaraağaç'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda,telefon dolandırıcılarının hedefi olan bir kişi, dolandırılmaktan polislerin veŞarkikaraağaç PTT Müdürlüğünün son saniye müdahalesi ile son anda kurtarıldı.

 

Telefon dolandırıcılarının hedefi olan Şarkikaraağaç İlçesiGedikli Köyü sakinlerinden İsmail Yıldırım isimli vatandaş, çeşitli bahanelerile dolandırıcılar tarafından kandırıldı. ‘Hesaplarındaki paralar çekiliyor,gibi sözler üzerine kredi kartları ile altın alan ve ardından bozduran İsmailYıldırım daha sonra paraları dolandırıcıların hesabına yatırmak üzere ŞarkikaraağaçPTT’nin bankamatiğe gitti. Bu sırada köye geri dönüşünde durumundanşüphelenmesiyle birlikte Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü aradı. Emniyetekipleri ve Şarkikaraağaç PTT Müdürü’nün zamanında davranmasıyla birliktehesaba bloke kondu.

 

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe PTTMüdürlüğünün zamanında harekete geçmelerinden dolayı son anda hesaba blokekonularak engellendi.

 

Hesaba 15 Bin TL yatıran İsmail Yıldırım ise derin bir ohçekti.

İsmail Yıldırım, Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü veİlçe PTT Müdürünün son anda engellendiğini söyleyerek teşekkür etti.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Şarkikaraağaç Ekspres

 

DİĞER HABERLER