KOM'DAN DEV OPERASYON

KOM'dan dev operasyon

08 Mayıs 2024 Çarşamba 17:00

Isparta’da Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucunda çok sayıda malzeme ele geçirildi. 4 şahıs ise tutuklandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından suç faaliyetlerini önlemeye yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. iş yeri, ikamet ve depo aramalarında yapılan çalışmalarda; 1 milyon 10 bin adet boş makaron, 280 bin 145 adet doldurulmuş makaron, 623 adet elektronik sigara, bin 100 adet cinsel içerikli malzeme, 226 Litre sahte/kaçak alkol, 17 bin adet Kaçak İnsan saçı, 170 Adet emtia, 1 Adet Uzun Namlulu Silah, 2 Adet Tabanca, 151 Adet fişek, 86 Adet E-sigara likiti, 3 Adet Sigara Sarma Makinesi, 10 Adet Cep Telefonu ve 26 Adet tarihi eser ele geçirildi.

Ele geçen suç unsuru ürünlere el konularak 69 şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapıldı. 4 şüpheli şahıs tutuklanırken, 3 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz” dedi

DİĞER HABERLER