SORUNLAR MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINACAK

SORUNLAR MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINACAK

19 Mart 2019 Salı 16:24

İYİ Parti İl Genel Meclis 1.sıra Adayı, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın 31 Mart Yerel seçimleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İl Genel Meclisi İYİ Parti 1. Sıra adayı Sinan Aydın’a toplumun büyük bölümünden teveccüh geliyor. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’da İl Genel Meclisi üyelerine destek için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez ilçe Başkan Hasan Büyükçam ve Parti Yöneticileri adaylarına destek amaçlı Kuleönü Kasabasını ziyaret ettiler. Kuleön’ünde hem belde Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı’ya hemde İl Genel Meclis Üyesi adaylarına destek isteyen İYİ Parti heyeti halkı ve esnafı da tek tek ziyaret ettiler.

Ziyaretlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Sinan Aydın: “Yapılan ziyaretlerde halkın vekilimize ve bizlere büyük teveccüh gösterdiği gördük. Halkımızla birlikte karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Kasabanın eksikliklerini gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için bizlere ulaştırılan sıkıntıları not edindik. Nasip olur göreve geldiğimizde de aktarılan tüm konuları meclis gündemine taşıyacağız. Sorunların çözümü hususunda bize destek verecek olan vekilimiz Aylin Cesur’da halkımıza söz vererek kasabamızdan ayrıldık.” Dedi.

DİĞER HABERLER