SÖYLEDİKLERİ SÖZLERDEN MAHCUP OLACAKLAR

AK Parti Milletvekili Adayı Said Yüce, Isparta ile ne kadar ilgili olup olmadığımı Isparta'da yaşayan akrabalarım ve her daim yanımızda olan sayısız dostlarımız iyi bilirler dedi. Isparta'nın kendisini bağrına bastığını belirten Yüce, Çocukluğumdan beri alakamı hiç kesmediğim Isparta'da yarım kalan hizmet ve yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımlarla büyük projelerin getirilmesi konusunda önemli girişimlerimler de bulunacağım dedi.

29 Eylül 2015 Salı 18:35

Yüce açıklamasında ise; Ak parti kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden birinci olarak çıkmıştır. Ak partinin karşısındaki muhalefet partileri hiç bir zaman bu başarıyı yakalayamamışlardır. Ak Parti'nin 13 yıldır ülkenin her bir köşesine götürdüğü hizmetler millet tarafından, takdir edilmiş, beğenilmiş ve desteklenmeye devam edilmiştir. Allah'ın izniyle 1 Kasım seçimlerinde de milletimizin güçlü bir şekilde bize teveccüh edeceğine inancımız tamdır.  Çünkü, aziz milletimiz istikrardan yana, hizmetten yana, güvenden yana ve huzurdan yanadır. Geçtiğimiz 13 yılı kapsayan Ak Parti iktidarında Türkiye tam dört kat büyümüş yatırımlar eskiye kıyasla 25 kat artmıştır.

Ben 25. dönem Amasya'dan milletvekili seçildim. Üç vekilin seçildiği Amasya'da Ak Parti Türkiye'de en yüksek oyu alan ilk beş ilimizden birisi olmuştur. İnşaallah 1 Kasım seçimlerinde aday olduğum Isparta da da Ak Parti oylarını arttırarak seçimden başarıyla çıkacaktır.

Kurban bayramı münasebetiyle Isparta'nın bütün ilçelerine ve beldelerine gittim. Hemşehrilerimle kucaklaştım. Sağ olsun Isparta bizi bağrına bastı. Beni büyük bir ilgi ve coşkuyla karşıladılar. Gördüğüm büyük ilgi ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Isparta'dan ve Türkiye'nin heryerinde ki Ispartalılardan yüzlerce tebrik telefonu ve teşekkür ifade eden binlerce mesaj aldım. İnşallah Ispartalı hemşehrilerimizin bu yakın teveccühlerine ve desteklerine layık olmak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim.

Malum seçim dönemi Ak Parti'nin başarısını kıskanan bazı muhalefet partisi sözcülerinin hakkımda söylediklerini medyadan takip ettim.

Ispartayla ne kadar ilgili olup olmadığımı Isparta'da yaşayan akrabalarım ve her daim yanımızda olan sayısız dostlarımız iyi bilirler.

Çocukluğumdan beri alakamı hiç kesmediğim Isparta'da yarım kalan hizmet ve yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımlarla büyük projelerin getirilmesi konusunda önemli girişimlerimlerde bulunacağım. Bütün Isparta'lılarda Ak Parti'yi desteklemekle ne kadar doğru bir karar verdiklerini inşallah göreceklerdir.

Isparta'daki muhalefet sözcüleri ve adayları da eminim ki,söyledikleri sözlerden mahcup olacaklar.

 

1 Kasım seçimleri huzur içinde barış içinde kardeşçe 78 milyonun omuz omuza yaşadığı Bir Türkiye'nin kapısını açacak. İnşallah tek başına iktidar olan istikrarlı ve güçlü bir hükümet kurulacaktır.

 

DİĞER HABERLER