SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'İN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'İN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

12 Temmuz 2017 Çarşamba 16:31

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, “Bizler 15 Temmuzu ne unutmalıyız, ne de unutturmalıyız.Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hepbirlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette. Defaatlesöylenmesine rağmen bu FETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devamediyorlar. Ama bilmeliler ki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlarbir gün gelir kendilerine de döner” dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, 15 Temmuz anma etkinliklerine katılmak üzere Isparta’yageldi. İlk günkü etkinliklere katılan Bilgiç, şunları söyledi:  “15 Temmuz memleketimizi bölmek, parçalamak,işgale açmak adına yapılmış, hain bir terörist ve alçak saldırıdır. Buteröristler her şeyi hesap etmişler ama bir tek hesap etmedikleri azizmilletimiz oldu. Milletimizin, bu aziz insanların, vatandaşlarımızın dikduruşuyla bu geçiştirildi. Ama bize şunu gösterdi, her daim bu ülkenin iç vedış düşmanlarına karşı uyanık olmak zorundayız. Bizler 15 Temmuzu neunutmalıyız, ne de unutturmalıyız. Her zaman hafızalarımızda tutmamız gerekir.Bu ülkenin düşmanları da hiçbir zaman durmayacaklardır. Yine bu ülkeyi bölmek,parçalamak adına bu ülkedeki bayrakları indirmek, ezanları susturmak adına butür şeyleri deneyeceklerdir. Bizlerin her zaman uyanık olması lazım. Bu ne ilknede son.

 

AVRUPA’NIN NASIL SESSİZ KALDIĞINI, NASIL ONLARI KORUYUP KOLLADIĞINI HEPBİRLİKTE GÖRDÜK

 

Yüzyıllardır gelen haçlı zihniyetinin ürünüdür. Gördük dış dünyanın,Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hepbirlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette.Cumhurbaşkanımız G20’de de dile getirdi. Defaatle söylenmesine rağmen buFETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devam ediyorlar. Ama bilmelilerki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlar bir gün gelir kendilerinede döner. Milletimize, 249 şehidimize, onların ailelerine, bütün gazilerimizeve 80 milyon vatandaşımıza şükran borçluyuz. Millet adına, devlet adına, bayrakadına şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımızın himayesinde, valilikleriminkoordinasyonunda bugün itibari ile 15 Temmuz anma merasimlerini başlattık. Buçerçevede şehitlik ziyaretimiz, hatim duamız, mevlidi şerifin ardındanvaliliğimizin ikramı ile vatandaşımızla ekmeğimizi paylaşıyoruz. İnanıyorum kibu millet her zaman, kurtuluş savaşında nasıl dik duruş gösterdi ise 15Temmuz’da da göstermiştir ve her zamanda gösterecektir. Bütün hainlerin vealçaklarında bunu böyle bilmesi gerekir.” 

DİĞER HABERLER