TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YAKINDAN İLGİLENİYOR

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YAKINDAN İLGİLENİYOR

11 Temmuz 2020 Cumartesi 19:37

Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan, TFF'nin kararına tepkilerin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in konu ile ilgili yakından ilgilendiğini ve mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti.

Başkan Yazgan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Korona salgını nedeni il liglerin tatil edildiği ilk günden beri TFF tarafından yapılan değerlendirme BAL LİGİ’ nin tescil edileceği ve grup birincilerinin 3. Lige çıkarılacakları yönündeydi. Isparta Spor Kulübü olarak TFF nezdinde yaptığımız girişimlerde bu kararın haksız olduğu, oynanmamış dört maçımız varken alınacak bu kararın doğru olmadığını belirttik’ dedi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm devlet büyüklerimizden Türkiye Futbol Federasyonunun BAL LİGİ hakkında almış olduğu bu yanlış kararın düzeltilmesi ile ilgili yardımlarını bekliyoruz. Tüm Dünya ve Avrupa’nın en gelişmiş ülkeleri Korona Salgınında teker teker dökülürken, Ülkemizdeki salgın süreci başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki sağlık politikaları ile başarılı bir şekilde aşılmıştır. Durum böyle iken, Ülkemiz Kurumlarından Türkiye Futbol Federasyonu korona sürecinde tüm kamuoyunun gözleri önünde vermiş olduğu kararlarla sınıfta kalmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’inde TFF’nin vermiş olduğu bu yanlış kararın düzeltilmesi ile ilgili mücadelesini bilmekte ve görmekteyiz. Isparta sporumuzun hakkını yedirmeyeceğimizi bir kez daha Isparta Halkına duyururuz.”

 

DİĞER HABERLER