MİLLETVEKİLİ HALICI’DAN 19 MAYIS MESAJI

Milletvekili Halıcı’dan 19 Mayıs mesajı

19 Mayıs 2024 Pazar 12:47

Parti Meclisi Üyesi ve CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Halıcı, açıklamasında “Mutlaka başaracak ve daima genç kalan 19 Mayıs ruhu ile Türkiye'yi aydınlığa ulaştıracağız.” dedi.

Açıklamasında ‘bu başı dik aydınlanma yürüyüşü sayesinde demokratik, laik ve çağdaş bir Cumhuriyete kavuştuk’ ifadelerine yer yeren CHP’li Halıcı “Bugün, büyük önderimiz Atatürk'ün Samsun'a çıkarak, bağımsızlık meşalesini yakmasının ve milli mücadeleyi başlatmasının yıldönümü. Bu başı dik aydınlanma yürüyüşü sayesinde demokratik, laik ve çağdaş bir Cumhuriyete kavuştuk.” ifadelerini kullandı.

Yalım Halıcı açıklamasında ayrıca şunları söyledi:

“Bugün, büyük önderimiz Atatürk'ün Samsun'a çıkarak, bağımsızlık meşalesini yakmasının ve milli mücadeleyi başlatmasının yıldönümü. Bu başı dik aydınlanma yürüyüşü sayesinde demokratik, laik ve çağdaş bir Cumhuriyete kavuştuk.

Her türlü karanlığa ve baskıya rağmen bu vizyon ve aydınlanma ışığı ile bu kutlu yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Mutlaka başaracak ve daima genç kalan 19 Mayıs ruhu ile Türkiye'yi aydınlığa ulaştıracağız.”

DİĞER HABERLER