TEDBİR AMAÇLI ALINMIŞTIR

TEDBİR AMAÇLI ALINMIŞTIR

03 Nisan 2019 Çarşamba 17:30

Bomba 32 Haber Sitemizin dün gündeme getirdiği AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in belediye özel kalemde çalışan personeli çalışmak istemediğini belirterek gönderdiği haberinin ardından mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem açıklama yaptı. 

Oysaki özel kalemde görevli personellerin görev yerlerinden gönderilmesi doğru haberdir. Ancak devir-teslim töreni olacağı için Belediye Özel Kalemde çalışan personellerin seçim çalışmalarında MHP seçim bürosunda çalıştıkları ve tedbir amaçlı başka bir yere gönderildikleri ortaya çıktı.

İŞTE RECEP ERDEM'İN O AÇIKLAMASI

Isparta Belediyesi Personel İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Erdem, yaptığı yazılı açıklamada "Isparta’mızda yayın yapmakta olan bazı medya kuruluşlarında yer alan ‘Şükrü Başdeğirmen ilk talimatını verdi’ başlığı ile kamuoyuna servis edilen ve haberin içeriğinde “Başdeğirmen belediye özel kalem biriminde çalışanlara haber göndererek, ‘sizin bu birimde çalışmanızı istemiyorum istediğiniz bir birime geçebilirsiniz’” yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında seçmenin tercihi ile Isparta Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Şükrü Başdeğirmen’in henüz mazbatasını almadığı, başkanlık görevine başlamadığı, dolayısıyla bizlere böyle bir talimatının söz konusu olmadığı hususunu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" dedi.

 

DİĞER HABERLER