TÜRKİYE'NİN NEREDEN NEREYE GELDİĞİNİ UNUTMAYALIM!

İL Özel İdare işçileriyle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP lideri Bahçeli’yi bir konuda takdir ettiğini belirterek, “CHP, HDP’nin de içinde bulunduğu yüzde 60’lık blokta Sayın Bahçeli’ye ‘Başbakan sen ol’ dedi. Kendisi kabul etmedi bu yüzden takdir ediyorum” diye konuştu.

30 Ekim 2015 Cuma 11:27

 Yol İş Sendikası 2Nolu Şube Başkanı Adnan Kocabaş’ın Özel İdare’deki işçilere yönelik düzenlediğikahvaltı programına AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Özel İdareGenel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu da katıldı. İşçilerin yaşadığı bir takım sorunlarıMilletvekili Bilgiç’in talimatı ve Özel İdare Genel Sekreteri Zadeoğlu’nungayretleriyle çözdüklerini dile getiren Kocabaş, “O yüzden teşekkür etmekamacıyla bir kahvaltı düzenledik. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkürediyorum” dedi.

BU SİZİN KADERİNİZİN SEÇİMİDİR

AK Parti Milletvekili Bilgiç de Adnan Kocabaş ve işçilerenazik davetleri için teşekkür ederek, “Çalışanların bir takım dertleri,sıkıntıları üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son derece nezih vekeyifli bir topluluk. 29 Ekim’in ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını,Cumhuriyet Bayramının milli irade için yeni uyanışlara vesile olmasını cenabıAllah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmedebulunan Bilgiç, bu seçimin ne AK Parti, ne CHP ne de MHP‘nin seçimi olduğunubelirterek, “Bu sizin kaderinizin seçimidir, ülkenin bütünlüğünün seçimidir”dedi.

GEL BAŞBAKAN SEN OL, İKTİDAR OL BUNUN MÜCADELESİNİ VER

Öte yandan 7 Haziran seçimleri sonrasında MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli’nin tutumunun için acıttığını ifade eden Bilgiç, şunlarısöyledi: “Sayın Bahçeli 4 şartım var dedi. Cumhurbaşkanı anayasal çizgisindekalacak diyor. Cumhurbaşkanı Anayasa’daki haklarını kullansa çok daha ilerigider. Çünkü anayasa kendisine daha geniş haklar sunuyor. Anayasanındeğiştirilemez ilkelerine dokunulmayacak diyor. Bundan kimse bahsetmiyor. Çözümsüreci diyor. Zaten operasyonlar başlatılmış. Gel başbakan sen ol, iktidar olbunun mücadelesini ver.

BAŞBUĞ’UN PARTİSİ GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYARDI

Gel seçim hükümeti kuralım. Seçimi hemen yapmayalım. Birazçalışalım sonra uygun bir tarihte seçime gidelim dedik. Hayır dedi. Bu yüzdenanayasal zorunluluk olarak HDP’ye bakanlık vermek zorunda kaldık. Başbuğ’unpartisi elini değil kafasını, gövdesini taşın altına koyardı. Ama bunu Bahçeliyapmıyor. Ama bugün başka oyuna gelmedi. Kendisini takdir ediyorum. CHP içindeHDP’nin de olduğu yüzde 60 blok dedi. Bahçeli’ye başbakan sen ol dedi. Bunukabul etmedi, takdir ediyorum. Ancak seçim hükümeti kurmamak kabul edilemez.Sandığa gittiğimizde oy basarken Türkiye’nin nereden nereye geldiğini aslaunutmamalıyız” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER