TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLAMIŞTIR

Türkiye Yüzyılı başlamıştır

29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:13

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Cumuhrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan seçimlerin ardından yaptığı ilk değerlendirmede “Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye yüzyılı başlamıştır.” dedi.
Milletvekili Zabun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye ortalamasının üzerinde destek veren Ispartalı hemşehrilerimiz güçlü bir destek verdi. Bundan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin sonuçları bir kez daha ortaya koymuştur ki bu milletin değerlerine, inançlarına, hassasiyetlerine aykırı siyaset yaparak sonuç alabileceğini düşünenler bir kez daha yanılmışlardır. Yine kazanan milletin iradesi olmuştur, milletin değerleri, hassasiyeti olmuştur. Kendi üzerinde kurulmak istenen oynanmak istenen bütün uluslararası şer odaklarının da tüm hesaplarını bozmayı bilmiştir. Yüksek katılım oranıyla hem 14 mayısta hem 28 mayısta yüksek katılım oranıyla büyük bir demokrasi dersini de bütün dünyaya karşı vermiştir.
Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye yüzyılı başlamıştır. Bu Türkiye Yüzyılı ile birlikte hem demokratik anlamda hem ekonomik hem de siyasi anlamda tam bağımsızlığımızın önemli bir tescili, önemli bir senedi bugün 28 mayısta milletimiz tarafından ortaya konmuştur. Bu ülkenin geleceği aydınlıktır, geleceği güçlüdür. Önümüzde kat edeceğimiz çok mesafe vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, inşallah önümüzdeki süreç gelişmiş 10 ülkenin arasında yerini alan bir Türkiye olacaktır. Tekrar milletimize teşekkür ediyorum.”

DİĞER HABERLER