TÜRKİYE'DE TARIM VE GIDADA BÜYÜK BİR ÇIĞIR AÇILDI

TÜRKİYE'DE TARIM VE GIDADA BÜYÜK BİR ÇIĞIR AÇILDI

20 Temmuz 2020 Pazartesi 16:09

Tarım makineleri sektörünün duayenlerinden Mehmet Küçükköse, ticari hayatı boyunca görmediği bir satış dönemi yaşadığını söyledi. Türkiye'de tarım ve gıda sektörünün çok iyi durumda olduğunu belirten Küçükköse, "sayın cumhurbaşkanımızın 'ekilmedik yer kalmayacak' sözü tarımda büyük bir çığır açtı" dedi.

 Genç Güçsan Tarım Makineleri Şirketi Sahibi Mehmet Küçükköse, tarım ve gıdadaki durumu değerlendirdi. Tarım makineleri sektöründe ticari hayatı boyunca görmediği bir satış süreci yaşadığını belirten Küçükköse, şöyle konuştu:

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

"Tarım ve gıda şu an çok iyi. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘boş yer kalmayacak’ diye bir sözü var. Türkiye’de bu konuşma büyük çığır açtı. Bizim de çok ciddi makine satışımız var.

Sayın Cumhurbaşkanımızın çiftçiye olan ciddi desteği var. Faiz indirimleri var, makine satıyoruz. 4 yıl vade ile makine veriyoruz. Sadece dosya parası alıyoruz. Ticaret hayatım boyunca böyle bir satış görmedim. Allah bereket versin işimiz iyi. Meyve de para ediyor. Şu an çiftçinin yüzünün güldüğünü düşünüyorum.Biz de makine satıyoruz. Herkes memnun. Örneğin 10 bin TL’lik ürün 4 yıl vade ile ödediği para 700-800 TL. Cumhurbaşkanımız çiftçiyi destekliyor. Şu an bütün ürünler para ediyor. Elma tavan yaptı. Ama tüccarın elindedir ama çiftçinin elindedir. Sonuçta baktığınız zaman yüksek fiyat."

İLETİSİM

GENÇGÜÇSAN TARIM ALETLERİ- MAKİNELERİ - SAÇ - METAL - PLASTİK NAKLİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES: SANAYİ MH. 283 CD. NO:3, EĞİRDİR KARAYOLU ÜZERİ 3. KM, MERKEZ/ISPARTA

TEL: (0246) 232 91 54 - FAX: 232 93 84

ihracat@gencgucsan.com.tr

uozer@gencgucsan.com.tr

tevfik@gencgucsan.com.tr

 

 

DİĞER HABERLER